top of page

Reacties van ouders en kinderen

"Veel dank Annemarie! Je hebt samen met onze dochter, vanuit respect en vanuit het vertrekpunt van het kind, de puntjes op de "i" hebt gezet. We zijn blij met de vooruitgang voor wat betreft begrijpend lezen!'

Melanieke Hordijk

"Annemarie ziet onze zoon Matthijs voor wie hij is. Zij heeft oog voor zijn manier van denken en zijn leerstrategieën. Ze straalt rust uit en geeft hem het vertrouwen dat hij het kan. Hij is weer in beweging gebracht en komt weer tot leren. Hij voelt zich eindelijk gezien en serieus genomen. Heel erg fijn!"

D. van den Berg

"Ik vond het super fijn om bij Annemarie te werken. Als ik iets niet snapte, legde ze het op een andere manier uit, net zo lang tot ik het begreep. Als ik het dan langzaam door begon te krijgen ging het goed. Aan het einde deden we nog even een spelletje om te ontspannen. Ondanks het harde weken had ik er veel lol in en in de resultaten zie ik dat ik vooruit ben gegaan. Door haar hulp heb ik een 9,6 gekregen voor mijn spellingdictee en dat was niet gelukt zonder haar. Dank je wel Annemarie!"

Julie Nijsen (11 jaar)

Na een eindeloze zoektocht met twee dyslectische kinderen kwam ik bij Annemarie Laseur terecht. Eerst met mijn oudste zoon voor een extra zetje in groep 8. De begeleiding van Annemarie deed hem goed, hij werd zelfverzekerd en begreep de dingen beter. Hij ging er vrolijk heen en kwam hetzelfde terug. Hij heeft zijn CITO boven verwachting goed gemaakt, maar het belangrijkste was dat hij weer in zichzelf geloofde! Na deze positieve ervaring is mijn jongste dochter ook bij Annemarie terecht gekomen. Voor rekenen en later ook voor taal waarmee ze vast liep. Ook haar heeft Annemarie ondersteund op een professionele manier. Door te overleggen met de juffen en te kijken wat onze dochter echt nodig had. Ze kijkt niet alleen naar het leren, maar ook wie ze is als mens. Daardoor is haar zelfvertrouwen is zo gegroeid! Ik kan alleen maar dankbaar zijn dat Annemarie op ons pad is gekomen."

Karen Campagne

" Onze zoon heeft ernstige dyslexie. Dit heeft niet alleen effect op zijn lezen en speling, maar ook op de manier waarop hij over zichzelf denkt. Door de begeleiding van Annemarie is onze zoon niet alleen veel beter gaan lezen en schrijven, maar heeft hij ook een positiever zelfbeeld ontwikkeld. Bovenal heeft hij meer zin in school en in het leven! Daar zijn wij Annemarie oneindig dankbaar voor."

Stella de Jager en Raymond Hendriks

"Een prettige samenwerking en bijzonder veel progressie in een zeer korte tijd voor spelling! Onze zoon Sal (groep 8) ging met heel veel plezier naar Annemarie en gaat vol vertrouwen naar de middelbare school."

Moeder Sal

Tevreden?

Laat een bericht achter!

Name*

Email Address*

Message*

Reacties over de

driedaagse cursus Teken je gesprek

"Teken je gesprek is zéér praktisch toepasbaar, geeft instant inzicht. Ook toepasbaar voor jezelf als coach, door jezelf. Je ziet bijna onmiddellijk wat er speelt en wat je er mee kan!"

Ann Wijnendaele - België


"Je hebt een hele fijne basishouding. Je voelt gelijk aan wie, wat nodig heeft in de groep en creëert daarmee een veilige sfeer.

Dank je wel voor jouw fijne zijn!"

Madelon Kemp - remedial teacher en life coach


"Helder en praktisch! Het is een prettige manier om overzicht te krijgen. Annemarie heeft een prettige manier van overdragen en begeleiden. Ze heeft oog voor wat nodig is, dank!"

Brechje Buter - Cras - Leerkracht basisonderwijs/kindercoach


"Annemarie, dank je wel voor een positieve inspirerende trai​ning. Mede door jouw deskundigheid, positiviteit en feedback was het elke keer weer een prachtige studiedag!" de regelhoogte, kleur en nog veel meer aanpassen door een gedeelte te selecteren en een van de opties in de werkbalk te kiezen."bottom of page