ONDERWIJS EN COACHINGSPRAKTIJK 
Annemarie Laseur

"Ik vind het een uitdaging om met het kind te ontdekken
waarom iets niet lukt en te zoeken naar wat wel werkt.
Dat maakt dit werk zo boeiend en fijn om te doen!"

ACCESS BARS®


Wil jij ook rust en ruimte in je hoofd? Dat kan met een Bars® behandeling!

Tijdens mijn persoonlijke zoektocht naar innerlijke rust en het maken van keuzes over werk en privé kwam Access Bars® op mijn pad. Ik werd geraakt door een filmpje waarbij twee kinderen bij elkaar een behandeling gaven. Het was prachtig om te zien hoe er vanuit rust, betrokkenheid en warmte verbinding ontstond. Hierdoor werd de ander in staat gesteld om ballast los te laten. Toeval of niet, een bevriende coach was net opgeleid om de eerste Bars® Class te geven. Ik heb me daarvoor direct heb aangemeld en inmiddels ben ik Bars® practitioner en mag ik deze prachtige behandeling geven aan volwassenen en kinderen!


Wat doet een Bars® behandeling?

Tijdens een Bars® behandeling wordt het hoofd op zachte wijze aangeraakt. In het hoofd bevinden zich 32 punten die verbonden zijn met energiebanen in het lichaam. In deze energiebanen ligt elektromagnetische lading opgeslagen van overtuigingen, meningen, gedachten, ideeën en beslissingen die je ooit in je leven hebt genomen. Door deze punten zacht aan te raken worden de energiebanen ontladen, wordt de elektromagnetische lading afgevoerd en ontstaan er ruimte voor nieuwe en/of andere keuzes. Hiermee geeft een Bars® behandeling je de mogelijkheid om dat los te laten wat je niet langer nodig hebt; je belemmerende gedachten, angsten, stress, ideeën over gezondheid, relaties, geld, etc. Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe overtuigingen en ideeën. Veel mensen ervaren na een Bars® behandeling een enorme ontspanning en rust in hun hoofd. In het ergste geval voelt het alsof je een heerlijke massage hebt ontvangen en in het beste geval verandert het je leven!


Een sessie duurt ongeveer 60-90 minuten, bij kinderen is dit vaak 30-45 minuten. Wil je zelf ook ervaren wat een Bars® behandeling met je doet? Maak dan snel een afspraak!